Pages

Shotrt vacay ke Melaka (Padang Pasir Pantai Klebang) #Part 2


Salam Maal Hijrah semua umat Islam :)

Cuti2 sambil rehat ade la mase sikit hapdate belog hakak nii. Tapi mls sebenarnye nk bebel pnjg2, mungkin byk sikit la gmbr ye.. nengok gmbr je laa . Haritu I ade update short vacay ke Melaka part 1 punye, jemput lerr bace .

Sambung.... 

**************************
Lepas je we olls balik hotel siap mndi solat jamak semua, dalam 4.30 camtu keluar lagi, masa ni rasa nk tidoo jee dgn air cond sejuk2 mmg lena, kesian hubby nk terlelap dah masa tu wife die ajk keluar hikhik, rugii woo pergi vacation tp tidoo je kan. Review hotel semua bole bace part 1 punye ye. Takde la hotel 5 bintang, cukup ler boleh tdo, solat, mandi, mueehee.. 

Kitorg mmg da plan nak pegi pdg pasir yg ala2 femes skrg ni dekat Pantai Klebang tu, elok la pergi time ptg2 gitu klu masa matahari terpacak bersinar idokk ler nk pg mmg blik dgn kulit hitam gamaknye. 
Sepanjang jln nk ke pntai tu mmg femes dgn coconut shake, ade la jumpe byk kedai tepi2 jln.. panjang nau org beratur, sanggup eh depa menunggu, sedap sgt kot. Kitorang ni mmg mls, tu je. Hahaha.

Sampai je pntai klebang mak aii ramainye org, situ siap ade tmn prmainan jd mmg ramai org dok bwk ank, dari jauh dah nmpk bas2 lame yg org ckp dah renovate jd tmpt mkn dlm tu. 

Padang pasir ni sng je nk cari tp kitorang je yg buat pening, nasib baik hubby masuk satu jln ni sebab mcm agk pelik pasir je byk lepas tu keluar la satu kerete dr dlm kwsan tu.. hah mmg sah tu lah pdg pasir haha.. klu boleh korang jgn masuk dlm sgt, ikut je kereta diorang park kt mne klu x mmg tenggelam dgn pasir la jwbnye tayar kereta tu. Kitorang dah kene sebab konon nk park jauh skit last2 tersekat terpaksa la tekan minyak kuat2 , malu haih time tu org tgk, last2 teruih tak malu dah sebab rupenye ramai yg kene hahaha... 

Mmg ramai giler org masa tu, kene park jauh mmg kene tabah sikit jalan kaki tu nk sampai ke tempat bukit2 tu, ramai pulak yg amek gmbr wedding kt situ, mesti cantikk. 

Feeling kt negara Arab sattttt... 






Melayan si hubby nak melompat2, semua shot die lompat suruh kite amek.. alahaii suami.. 

Sebelum maghrib dah keluar dr pdg pasir ni, terus cari mkn, malam habeskn masa jln dlm Dataran Pahlawan konon nk tgk polis evo tapi dah full, so kite tgk la Jwanita, hmm not bad laa... Balik hotel dgn kepenatannnnn.. 

******************************

Day 2 

Terus sambung hari kedua, mls nk buat entry byk2 haha... Hari kedua ni kitorg plan nk jln sekitar bandar yg tak pernah jejak la konon2 nyee. Mcm A Famosa dgn kapal besaq tu dah pergi last year so jgn pergi da buat penat je. Hehe ... 

Tengok gambaq lagi... 







Lepas da penat bergambar acah2 model , nak balik pun awal lagi sebab esoknye masing2 cuti, mueheee... so kite tgk polis evo, semalam tak kesampaian kann.. akhirnya dpt la tgk. Sgt bes ! Sakit perut gelak tao. 

Even vacation yg sekejap je 2H1M, tapi lepas kawen ni pergi bercuti mane2 pun anggap la mcm honeymoon, kejap pun jd seronok sebab habiskn masa dgn kekasih halal, ecececehhh.. 

Love u hubby ♥♥♥♥♥


1 comment:

Puan Wawa said...

cantik, macam kt padang pasir..

wawa singgah follow..")

!♥Kisah Honey Dalia♥! Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign